fredag 28 september 2012

Tips på resan!!!

Jag fick ett tips av en vän på Facebook... Ang våran resa i morgon till Soliga Spanien ... Måste bara tipsa vidare.... Om vadå???

Jo!!
Detta: Www.Pappasappar.se

Det är lika bra att se sanningen i vitögat ....

Det finns stunder då vi behöver sysselsätta barnen en stund för att vi själva behöver mer koncentration att hålla ihop nerverna.

Pappasappar.se är en blogg som listar och betygsätter de bästa apparna till barn. Du kan välja att få de presenterade utifrån ålder, plattform eller betyg. Inga medelmåtta-appar redovisas så därför har alla betygen 3-5. Kommer de inte upp i det redovisas de helt enkelt inte, liksom appar som innehåller in-app purchase, reklam från 3:e part eller koppling till sociala media. Allt för att hindra oseriösa aktörer att lura äldre barn till merköp.

Jag visste faktiskt inte ens att det fanns pedagogiska apparna för så små som under-ett-åringar. Nu gör de vår flygresa i helgen till en ren fröjd för oss och de lyckligt ovetande medpassagerarna. Inte har de en aning om att om det inte vore för Pappas appar hade de fått sitta tre timmar inlåsta i en trång kabin och lyssna på Dora och blixten macqeen. ;)

Nästa gång jag sitter fast i en bilkö som vägrar röra sig eller har ett viktigt möte men ingen barnvakt kommer jag sända en tacksamhetens tanke till Pappas appar…

www.pappasappar.se

Rea!!!!

I helgen är vi totalt galna i butiken!!!!

Vi har bara haft öppet en månad å kör redan en REA!!!

Japp såna är vi!!!

20% rabatt i hela butiken.... Nästan ;)