onsdag 8 augusti 2012

Till mina söner!!

Mitt i denna kaos å stress som råder nu innan butiken öppnas vill jag skriva några rader i brevform till mina söner Norton & Noel!!

Hej Min små rockstars!!

Ibland när ni ligger i sängen efter att ni borstat tänderna och vi läst sagan mår jag dåligt inuti. Jag känner mig som en väldigt dålig mamma som inte gjort något annat än tjatat, sagt sluta, låt bli och skällt på er hela dagen. Många gånger är det befogat för att ni gör saker ni vet att ni inte får men det är även ofta som mitt dåliga tålamod inte riktigt räcker till. Jag tror även det är så att jag ibland ställer lite för höga krav på er.... jag glömmer helt enkelt bort att ni är en spralliga små 3 och 4 åriga pojkar som vill testa saker och utforska världen. Det är inte alltid så lätt för mamma att förstå att vägen från postlådan och hem är full av spännande saker som måste kollas in. Jag är ju bara en trött och hungrig gumma som vill hem. Jag vet att jag gör fel som skäller på det då men jag glömmer bort mig och så smyger det där dåliga tålamodet fram igen.

Jag har lovat mig själv att bättra mig, att tänka efter en extra gång innan jag skäller på er. Fundera på om det är befogat eller om det är mitt tålamod som smyger fram. Ni kan kanske påminna mamma ibland.

Jag hoppas ni vet att jag älskar er och att det viktigaste för mig är att ni mår bra. Jag har inte svaret på allt men jag lovar att hjälpa dig med så mycket jag kan i livet, och de frågor jag inte kan besvara hjälps vi åt att hitta svaret på. Jag vill att ni ska veta att ni kan komma till mig när ni vill om ni funderar på något, vad som helst. Jag får passa på nu för det kommer snart en dag när det blir tvärtom och det är ni som lär mamma saker.

Jag vill även säga att jag tycker det är väldigt kul att ni hittat varandra som kompisar nu och tycker det är roligt. Jag ser verkligen hur ni lyser upp och trivs när ni får gå på ers små rackarströv... :) jag ser ocå att ni älskar ert " jobb" där har ni era vänner och kompisar och det känns tryggt för en mamma som jobbar hela tiden.
När ni mår bra och är glada då mår jag bra.


Nu när jag skrivit klart det här tänkte jag avsluta det hela med de orden jag alltid blir så glad för att höra från er!!!

JAG ÄLSKAR DIG NORTON!!!
JAG ÄLSKAR DIG NOEL !!!

Kramar från mamma